.

Pengar rullar in som de ska, det går bra nu.

Den som ser vad det står får en present!

˙ʇɟıɹpǝq uǝ uɐɟ ʇǝp ɹä ås 'uɐʞ np ɯo uǝɯ 'ƃƃäluı ɐʇʇǝp ɐsäl uɐʞ ǝʇuı np ʇʇɐ ɹɐʇuɐ ƃɐɾ 'ʇɟɐʞsollo ʇʇıp åp ɹǝpuäɥ uɐɟ pɐʌ oɥs

Efter rubrik kommer brödtext. Rövsex.

Börjar det gå för långt när man tänder eld på sin egen hand? Inte för att jag är självdestruktiv eller någonting liknande. Hade bara otroligt tråkigt. Det svider.


Igår blev jag utslängd från toxic. P.g.a att man inte får pissa på uteserveringen. Det sved.

Sen att jag fick sitta och dras med Bergman på nattbussen gjorde det inte saken bättre. Men grabben ligger i. Han hade tydligen varit ute med "firman" och lyckats få i sig 30 bira och 11 shots. Sammanfattning av att åka buss med Bergman, Det sved.


Nu sitter jag hemma och har kollat på ca 31039765 st avsnitt utav cardrunners, och mina cigg är slut, fuck it, jag tänder eld på håret.



Ps. Folk med koncentrationssvårigheter (vet inte om jag fick till det där rätt.) borde väl få åka till koncentrationsläger? Eller hade judar adhd? ds.



Hej hå, hej hå, vi hatar aik! Ett smutsigt gäng med noll poäng! Hej hå, hej hå hej hå!

Förvägra alla gnagarsvin rätten att röra sig på gatorna. Inför särskilda områden, bygg murar, lagstadga diskriminering – vad som helst för att hålla dem kvar i den inavlade solna-håla dem kröp ut ur. Allt för att slippa se dessa finniga, bombarjacksbeprydda, smutsiga, skelögda, plattfotade, Doc Martens-beskodda, inavlade, Tjernobyl-mongon bland våra nära och kära. Låt dom inte sprida sitt hat, låt dem inte sprida sina budskap om nazism, låt dem för Guds (Allahs, Jahve, Buddha & co också för den delen) skull inte få möjlighet att tvinga sig på oskyldiga flickor och sprida sin avskyvärda säd.
Imorgon tar vi första steget. Det är vi som ringar in dem. ”För det är vi utan synd, som kastar första stenen.” I Djurgårdens och mänsklighetens namn.

Töng!

A freek among elites that speak to deafs on beats,
on def beats i speak about whats left of me
what's left of me is my soul and my hunger
my soul and hunger makes me whole n' wonder
I'm whole and wonder why things fall apart
things fall apart when they're weak from the start
I start weak and become strong and victorius
I'm strong and victorius and my style is glorius
my style's glorius cause my parents are warriors
ma parents are warriors fighting whats toring us
whats toring us are the things that fall apart
things fall apart cause they're weak from the start

RSS 2.0